Ako imaš:

  • ideju koja može da doprinese rešenju društvenog ili ekološkog problema
  • između 15 i 30 godina

 

Social Impact Award konkurs je prava prilika za tebe. Ako prijaviš svoju ideju do 1.6.2019. postoji mogućnost da osvojiš edukaciju, mentora i finansijsksu podršku koja će ti pomoći da svoju zamisao sprovedeš u delo.

 

Social Impact Award je najveće omladinsko edukativno takmičenje na temu društvenog preduzetništva. Organizuje se u 20 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ovo takmičenje organizuje udruženje Razlivalište. Razlivalište je neprofitna organizacija osnovana je 2014. godine sa idejom da mlade ljude u Srbiji upozna sa društvenim preduzetništvom, stvori ohrabrujuće okruženje i pruži podršku razvoju preduzetništva mladih.

Sve prijavljene ideje proći će ocenjivanje stručnog žirija, koji će izabrati 10 finalista. Timovi koji uđu u finale SIA takmičenja prolaze tri meseca intenzivnog rada na svom projektu, pri čemu će im biti obezbeđena edukacija i mentor, a nagradu dobijaju 3 najbolje ideje.

Social Impact Award je sa svojim saradnicima – Erste bankom, VIP mobile, L’oreal, Coca – Cola HBC Srbija i Austrijskom razvojnom agencijom obezbedila nagradu od 1500 evra za sve pobedničke timove koju treba da iskoriste za započinjanje svog biznisa. U nagradu za pobednike ulazi i mentorska podrška i put u Ukrajinu na svetski Social Impact Award samit, kome će prisustvovati pobednici iz svih zemalja gde ovaj program postoji.

 

Konkurs za Social Impact Award nagrade je otvoren do 1.6.2019!

 

U međuvremenu, Razlivalište održava karavan besplatnih radionica po Srbiji, kao i  takmičenje tako su i sve radionice totpuno besplatne a mogu da učestvuju svi bez obzira na ambiciju za učešćem na takmičenju! Na radionicama se bavimo temom društvenog preduzetništva i svi polaznici će biti u prilici da naučite kako da razrade ideju do biznisa, kako se određuje ciljna grupa, pravi biznis plan, kontaktiraju donatori i još mnogo toga.

 

Sada možeš da ostvariš svoje ideje, pomogneš društvu i postaneš društveni preduzetnik!

 

Prijavi se i ulaskom u finale takmičenja stičeš tromesečni period inkubacije tokom kojeg ćeš usavršavati i razvijati svoju ideju uz mentorsku podršku i radionice a ako osvojiš jedno od prva tri mesta tvoje su i vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, nastavak mentorskog programa i besplatno učešće na svetskom SIA samitu u Kijevu!

 

Kako da se prijaviš na SIA konkurs?

 

Lako – link za prijavu je ovde, a vodič za apliciranje možeš pronaći na ovom linku.

 

Popunjavanje aplikacije možeš da započneš kad želiš, bitno je da je završiš i pošalješ pre 1. juna 2019.

 

Srećno!