Vesti- Pripreme na popularnim zrenjaninskim izletištima uveliko traju, očekuje nas lepo vreme i sve posetioce koji su planirali da prvomajske praznike provedu na Motelu ili na Tisi dočekaće potpuna uređena izletišta.

Izletište Tisa

Na izletištu Tisa biće otvoreni restorani gde će posetioci  moći da uživauju u ribljim i drugim specijalitetima, na Motelu nema restorana, ali zato ima nekoliko postavljenih mesta za roštiljanje. Na Tisi posetiocima stoji na raspolaganju i novoizgrađena talpa od 340 kvadratnih metara. Ekipe „Čistoća i Zelenilo“ biće dežurne tokom 1. i 2. maja, sakupljaće otpad na pomenutim lokacijama i deliti izletnicima đžakove za odlaganje smeća.

Razgovarali smo sa Dragomirom Radovancem, izvršnim direktorom JP „Gradska stambena agencija”, koja je  od prošle godine upravljač Tise, Peskare i Motela.

„U toku su pripreme na izletištu na Tisi kao i Motelu, ostalo je još da se pokosi trava pred prvi maj i da se grane protresu. Mi kao Gradska stambena agencija smo preuzeli radove  na ovim lokacijama, obezbedili smo  još dodatnih klupa i stolova. Higijensko-sanitarni uslovi su obezbeđeni, lokacije su tretirane protiv krpelja i komaraca dva puta i spremno dočekujemo predstojeće praznike- rekao je za naš portal Dragomir Radovanac.