Zrenjanin- Rukometaši Proletera plasman u  elitni rang takmičenja proslavili su danas ispred Kristalne dvorane sa svojim sugrađanima, legendama i prijateljima kluba  uz pečenog vola i 1000 litara piva.

Pored brojnih sportista, ekipa  i sugrađana svečanosti su prisustvovali  gradonačelnik Čedomir Janjić, pomoćnici Duško Radišić, Simo Salapura i Dragan Ćapin, kao i nekadašnje legende zrenjaninskog rukometa.

Tom prilikom prisutnima se u ime kluba obratio predsednik Dragan Božjak.

„Zahvalio bih se svim ljubiteljima rukometa, trenerima, igračima, upravi kao i  gradonačelniku i njegovim saradnicima, jer ovo je gradski klub, a gradonačelnik mi  je ovom prilikom dao obećanje da će pomoći da  naš klub sledeće godine zaigra u Evropi. Bavili smo se samo rukometom, nebitnim stvarima nismo i to je ključ našeg uspeha. Želim Vam da se zajedno sa nama danas lepo provedete i uživate“, rekao je Božjak.

Legenda Proletera Momir Rnić pozdravio je sve goste i istakao da smo danas ovde zahvaljujući igračima i upravi Proletera. „Sada kada stojim ovde i gledam ovu dvoranu naravno da uspomene naviru, i da utakmica sa Barselonom ne može nikad da se zaboravi, ali  to je bila jedna istorija i prošlost u ovoj staroj dvorani, ova nova dvorana će pisati neku novu i nadam se svetlu budućnost“- rekao je Rnić.