Sport- Pred oko 350 gledalaca na stadionu kraj „Skrobare“ fudbaleri Radničkog ostvarili su ubedljivu pobedu protiv gostiju iz Čelareva rezultatom 6:1. Ovo je veoma važna pobeda za crveno-crne sa Begeja i za siguran opstanak potrebna je još eventualno jedna pobeda u narednih šest kola.

Trenutak kada Krstinić postiže gol za 1:0

Prvi gol na utakmici u 14. minutu postigao je Krstinić nakon odličnog prodora i asistencije Savanovića. Gosti u 27. minutu izjednačuju preko Vujoševića, koji sa ivice šesnaesterca plasira loptu u levi ugao golmana Đurića. U 30 minutu  Grbić dodaje loptu za Savanovića koji je prosleđuje Matiću, a ovaj rutinski pogađa za ponovno vođstvo domaćih  od 2:1. Pred istek prvog poluvremena Savanović nakon odličnog duplog pasa sa Krstinićem pronalazi Matića koji postiže svoj drugi gol na utakmici za 3:1.

U drugom poluvremenu nastavila se odlična igra fudbalera Radničkog i u 65. minutu Grbić maestralno centrira na Savanovića koji glavom postiže gol za 4:1. Iskusni Vukelja koji je ušao u drugom poluvremenu postiže gol u  81. minutu, a konačan rezultat za ubedljivu pobedu postavlja raspoloženi Savanović za 6:1.

FK Radnički:Milin, Đurić, Bjelica, Grbić, Jovanov, Kiš, Krstinić, Milivojev, Savanović, Matić i Runjevac. Zamenici: Baćan, Lisičić, Kovačević, Aćimov, Vukelja, Tatić i Grbić. Trener: Predrag Kandić.

ČSK Pivara: Tankosić, Vujošević, Zirić, Balinović, Mršić, Tanasić, Jović, Šljivančanin, Trivunović i Vukasović. Zamenici: Ileš, Ivetić, Tasić, Milanov, Jevtić i Oklobodžija.