Zrenjanin- Manifestacijom „Zrenjaninsko leto na Peskari 2019“  danas tačno u podne zvanično je otvorena sezona na ovom poznatom zrenjaninskom kupalištu.

Posetioci su danas imali priliku da uživaju u avioakrobacijama, koncertu grupe KETY B GOOD, dečijim animatorima,  kao i  besplatnoj vožnji skuterima Moto Jet.

Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić  na svečanom  otvaranju manifestacije poželeo je sugrađanima da uživaju kako danas tako i tokom leta na Zrenjaninskoj Peskari i zahvalio se TO Zrenjanin na izuzetnoj organizaciji.

 

 „Turistička organizacija grada Zrenjanina se trudi da program na kupalištu iz godine u godinu bude sve bolji. Za drugu po redu manifestaciju „Zrenjaninsko leto na Peskari“ pripremili smo veoma atrakrivan i interesantan program čime i otvaramo kupališnu sezonu „, rekla je Ivana Bogaroški organizator za promociju i razvoj  turističkih proizvoda u  TO Zrenjanin.

 

Marko Miškeljin predstavnik Kancelarije za mlade rekao je da će  ljubitelji dobrog zvuka ovog leta moći uživati u popularnim izvođačima do kasnih večernjih časova.

I u nedelju 16. juna, okviru manifestacije „Zrenjaninsko leto na Peskari 2019“, posetici će moći da uživaju u  besplatnoj školi skutera „Aquabike“. Kroz besplatnu Akvabajk školu deca uzrasta od 13 do 18 godina imaju priliku da, u periodu od 11 do 16 časova, nauče osnovne tehnike u vožnji skutera.