IZLOŽBA  SLIKA „APSOLUTNO STVARNO“ MARINE MILEV U KULTURNOM CENTRU

Zrenjanin- Izložba – „Apsolutno stvarno“ Marine Milev biće otvorena u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 21. juna u 19 časova.  Autorka navodi da njeni radovi imaju za cilj da prikažu realnost in toto sa svojim vidljivim i nevidljim bićima i kontradiktornostima.

Autorka se pita da li postoji konsenzus oko toga šta je zapravo stvarno, a šta ne, šta je obojeno utiscima, vrednostima, očekivanjima i najrazličitijom kombinacijom emocija. U svojim radovima, kroz likovnu formu, razmatra – Šta je svet ideja, a šta njegova projekcija? Šta se nalazi iza ili ispred značenja reči i različitih konstrukcija?…

Na izložbi će biti izloženo između 30 i 50 slika. Autorka je rođena u Boru (1984.), završila je Višu školu likovnih i primenjih umetnosti u Beogradu 2003. a diplomirala  na Akademiji likovnih umetnosti u Novom Sadu 2007. Do sada je izlagala u Beogradu, Boru, Novom Sadu, Užicu i Zvorniku. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i grafičkim dizajnom. Imala je oko osam samostalnih izložbi.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap