Zrenjanin- Prvog dana tradicionalne manifestacije „Dani piva Zrenjanin 2019.” kompanija GOMEX je organizovala celovečernji program pod nazivom humanitarni „Family Day”, na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu.

 

Manifestacija je započela humanitarnom revijom košarke „Daj koš – pogodi za život“ u okviru koje su zainteresovani mogli da „šicaju” slobodna bacanja na koš, a ulaznica je bila skroman dobrovoljni prilog. Celokupan prihod je namenjen fondaciji „Zajedno za život“, humanitarnoj organizaciji koja pruža podršku oboleloj deci i njihovim porodicama. 

U nastvaku je usledio „Soundlovers Mini” dečiji karaoke festival. Na ovom jedinstvenom muzičkom događaju čuli su zvuci dečijih pesama do kasno u noć. Svi učesnici su se lepo proveli, dobili diplome i poklon paketiće a najbolji su osvojili vredne nagrade, pehar i novi LED televizor koje je obezbedila kompanija GOMEX.

U pratećem delu programa za najmlađe obezbeđen je face painting gde je Elza oslikavala lica u omiljene super junake. Sa posetiocima su se družili i Lepotica i zver, Maša i meda, dečije plesne grupe, mažoretkinje, kao i mnogi, mnogi drugi.