Zrenjanin- U petak, 09. avgusta, u okviru manifestacije „Korzo fest“ očekuju vas čak 3 koncerta:

Na bini od vodotornja u 20h Švarc i prijatelji, u 21 h Tiririri akustik bend i od 22h Simpatico bend- prirediće posetiocima nezaboravno muzičko veče!

Na platou kod Dunav osiguranja od 20h članovi CEKOM-a će se vam doneti osmeh na lice svojim performansima i radionicama.

Na platou ispred robne kuće od 19h umetnik Flora će sa najmlađima crtati, a KLOVN BIMBO kojem se deca uvek najviše raduju će svojim zabavnim nastupom animirati posetioce.

Plato ispred Biblioteke je od 20h rezervisan za poetski program.

Subota 10. avgust veče smeha uz stand up komičare!
Na platou kod Dunav osiguranja od 19h članovi CEKOM-a će za ovo poslednje veče Korzo festa prirediti zabavne performanse i radionice.

Istovremeno na platou ispred robne kuće od 19h umetnik Flora će i ovog puta sa najmlađima crtati, a omiljeni KLOVN BIMBO kojem se deca uvek najviše raduju će svojim zabavnim nastupom animirati posetioce.

Na bini kod vodotornja od 20h na program je STAND UP ŠOU!!!!! Dodjite da se nasmejemo do suza. Umesto stand up komičara Aleksandra Perišića, koji je na
žalost sprečen da nastupa, zrenjaninsku publiku će nasmejati do suza i osvojiti svojim humorom i harizmom njegove jednako šarmantne kolege Nemanja Živanović i Jelena Mandarić.

I na samom kraju, od 22h muzički koncert kojim će se zatvoriti ovogodišnji Korzo fest prirediće nam grupa Marshall.