FK RADNIČKI IZ SUTJESKE DOBIO VREDNU DONACIJU

Fudbaleri FK „Radničkog“ iz Sutjeske ove sezone takmičiće se u novim dresovima, nemačkog proizvođača „Saller“, zahvaljujući donaciji firme „DMS Sportmanagement & Partner Germany“. Porodica Hrnjački je već u nekoliko navrata donirala opremu i polako postaje jedan od najvećih dobrotvora kluba sa bogatom tradicijom.

Dušan,Milena i Saša Hrnjački ovoga puta su poklonili opremu klubovima iz svojih rodnih mesta FK „Radničkom“ iz Sutjeske i FK „Obiliću“ iz Zmajeva sa namerom da ih učine jedinstvenim i prepoznatljivim na ovim prostorima. Fudbaleri ova dva kluba prvi će nositi opremu poznatog nemačkog proizvođača Saller i postaće svojevrsni manekeni brenda koji će se uskoro pojaviti na našim prostorima.

Osim dresova za sve kategorije, fudbalski tim iz Sutjeske je dobio i lopte, majice za zagrevanje i prateću opremu za predstavnike kluba. Novu sportsku opremu primio je predsednik Marko Petković, koji se u ime kluba FK „Radnički“ zahvalio Dušanu i Saši Hrnjačkom, osnivačima firme „DMS Sportmanagement & Partner Germany“. Oni su najavili da će i ubuduće pomagati klub i unaprediti saradnju kako bi klub mogao da opstane u trenucima kada je teško obezbediti i samu egzistenciju klubova iz manjih sredina.

Zahvaljujući se na poklonu Marko Petković je u ime kluba rekao da donacija ide u prave ruke i da je DMS prepoznao trenutak kada nam je neophodna pomoć. Klub je tokom svog postojanja imao blistave trenutke i padove ali jedno je sigurno ima i jednu od najbogatijih fudbalskih tradicija na ovim prostorima. Ovaj poklon je za podsticaj novim generacijama i u isto vreme podrška seniorima koji se više godina bore i ostvaruju dobre rezultate u VFL Istok. Verujemo da će u ovoj opremi naši momci nastaviti da igraju dobar fudbal kao i u prethodnim sezonama, a izgledaće posebno i prepoznatljivo. Ova donacija generalno doprinosi unapređenju i razvoju sporta u našoj sredini, a DMS i Saller nam na ovaj način pomažu u nameri da naš klub istaknemo kao centar za edukaciju i mesto kome će gravitirati svi talenti iz okruženja. Trudićemo se da u budućnosti organizaciju kluba podignemo na još viši nivo kako bi ovakve donacije imale svoj pun efekat i kako bismo unapredili saradnju. Sa ponosom ćemo nositi opremu koju smo dobili, a porodici Hrnjački želimo puno uspeha u predstojećem periodu -istakao je Marko Petković.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap