Otvoren i drugi objekat u Pirotu drugi po redu objekat “GOMEX-a” u Pirotu je otvoren danas, na adresi Save Kovačevića broj 3.

Veliki broj potrošača je strpljivo čekao da objekat počne sa radom. Moderan prodajni objekat se prostire na 350 kvadratnih metara prodajnog prostora, gde je kupcima dostupan asortiman od preko 5000 artikala i gde mogu naći sve na jednom mestu, svakog radnog dana i nedeljom 07:00h do 22:30h.

„Ovo je ujedno i 178. prodavnica u našem lancu. Kompanija Gomex je u ovom marketu zaposlila 12 novih radnika iz Pirota. Maloprodajni objekat “Pirot Centar” raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete. Prodajni prostor je organizovan tako da potrošači mogu brzo i jednostavno da kupe sve što im je potrebno – od svežih proizvoda (mesa, voća, povrća) do artikala koji zadovoljavaju ostale dnevne potrebe. Ono što će posebno obradovati naše kupce jeste da mogu uvek da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso. Pored svežeg mesa u ponudi je meso u MAP pakovanjima naše robne marke “Graničar”, koji je postao i zaštitni znak našeg lanca. U ponudi je i poseban kutak za zdravu hranu, sveže mlevena kafa na mlinu u objektu u tri ukusa, brojne akcije, povoljnosti i pogodnosti koje smo spremili za potrošače Na dan otvaranja, sugrađane Pirota su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni. Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu kojom skupljaju “keširiće” i ostvaruju dodatne popuste. Otvaranje objekta je uveličao dolazak našeg generalnog direktora i vlasnika kompanije “Gomex “ Gorana Kovačevića“, rekla je Katarina Stevanov marketing asistent kompanije Gomex.