Danas, 27. septembra 2019. godine u 9 sati počeo sa radom treći po redu Gomex market u Pirotu, on je ujedno i 181. objekat u  lancu kompanije Gomex.

 

Supereta „Pirot Robna kuća“ nalazi se na adresi Srpskih Vladara 92 u Pirotu. Moderan prodajni objekat se prostire na preko 300 kvadratnih metara prodajnog prostora i potrošačima nudi sve na jednom mestu. Nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno četrnaest novih kolega i koleginica. Kako bi kupovina bila brza i efikasna kupce će opsluživati tri kase, na kojima se računi mogu platiti čekovima, platnim karticama i gotovinom.

MPO „Pirot Robna kuća“ raspolaže sa mesaricom, voćaricom, mlekaricom, pekarom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete.

Potrošačima je asortiman od preko 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog radnog dana i nedeljom 07:00h do 22:30h. Ono što će posebno obradovati naše kupce jeste da mogu uvek da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso. Pored svežeg mesa u ponudi je meso u MAP pakovanjima naše robne marke “Graničar”, koji je postao i zaštitni znak našeg lanca. U ovom objektu imamo i pekaru, pa će vas svakoga dana dočekati i sveže pečeni pekarski proizvodi, kojima je teško odoleti, zatim voće, povrće, poseban kutak za zdravu hranu, uz brojne akcije, povoljnosti i pogodnosti za potrošače. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i mnoge druge.

Na dan otvaranja, sugrađane Pirota su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni. Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu kojom skupljaju “keširiće”  i ostvaruju dodatne popuste.