Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 04. oktobra je maloprodajni objekat u Novom Sadu. Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom „Telep 2“, a nalazi se na adresi Mornarska broj 26A u Novom Sadu.

Prodajni prostor u MP „Telep 2“ zauzima 238 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od preko 4000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 07 do 20:45h svakog dana i nedeljom od 07 do 13:00h. O kvalitetu usluge brine se dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega, savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer su uređeni po GOMEX standardima predviđenim za superete.

„Ono što će posebno obradovati naše kupce jeste da mogu uvek da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso. Pored svežeg mesa u ponudi je meso u MAP pakovanjima naše robne marke “Graničar”, koji je postao i zaštitni znak našeg lanca. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak I mnoge druge. Trudili smo se da prodajni prostor bude tako organizovan da potrošači mogu brzo i jednostavno da kupe sve što im je potrebno – od svežih proizvoda (mesa, voća i povrća ) do artikala koji zadovoljavaju ostale potrebe. Na dan otvaranja, Novosađane su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni“, rekla je Katarina Stevanović marketing asistent kompanije Gomex.