POKLANJAMO KARTE ZA FILM „EKIPA“ (TREJLER)

Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za  film “Ekipa” koji će se prikazivati u Kulturnom centru Zrenjanina od subote,  26. do srede, 30. oktobra u terminima od 18 i 20h. Film je režirao Marko Sopić, a scenarista je Rade Ćosić. Uloge tumače: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite datum kada želite da gledate film. Ime dobitnika objavićemo sutra. Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.Filmska priča se odvija nakon velikog derbija između beskrupoloznih menadžera, pomalo nasilnih finansijera, jedne italijanke, fudbalske zvezde Partizana i brata od tetke koji navija za Zvezdu. Svi likovi se sreću  za vreme utakmice. To veče, u pozadini događaja, jedna torba puna para mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji…

Ugovori, menadžeri, fudbalski transferi,  prevarantni, treneri i zaljubljenost   smešteni u milje u kojem je kroz prizmu komedije ispričana dinamična strana jedne od “najvažnijih sporednih stvari na svetu”…..

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap