Humanitarno udruženje „Srbska Ponos“ uspešno je realizovalo još jednu akciju, a porodica Albert-Nolin dobila je hidropak pomoću kojeg će voda ponovo poteći u njihovoj kući nakon nekoliko godina. 
Članovi organizacionog tima Ivan Radosavljević, Boris Knežević, Nenad Škundrić i Milena Milošević za ovu porodicu trčali su na 4. Zrenjaninskom polumaratonu.
„Odziv publike po pitanju humanitarnih donacija na polumaratonu bio je slab usled loših vremenskih prilika. Mi smo dali sve od sebe i znali smo da ćemo uspeti da sakupimo 20.700 dinara koliko smo platili hidropak. Veliku zahvalnost dugujemo donaciji Grada Zrenjanjna bez koje ne bismo ostvarili ovaj cilj“- rekao je Nenad Škundrić koji je tom prilikom, zajedno sa ostalim članovima tima, istrčao 21 kilometar za porodicu Albert-Nolin.
Petočlana porodica Albert-Nolin živi na adresi Braće Fogaroši BB u zrenjaninskom naselju Mužlja. Za vodu su se do sada snalazili tako što su je u balonima svakodnevno donosili od komšije. Uz pomoć nekolicine ljudi konačno će živeti život dostojan čoveka u 21.veku.
„Zahvalna sam svima koji su izvršili uplatu za nas i omogućili nam da imamo vodu. Život bez vode je strašan, ništa bez nje ne možeš da uradiš. Ne mogu da opišem kako se trenutno osećam. Biće nam mnogo lakše, posebno deci koja će moći normalno da se okupaju, imaju čistu odeću, čistu kuću…Hvala vam!“ – rekla je majka Iboja.
Iz udruzenja „Srbska Ponos“ kažu da već planiraju nove akcije i da im svaka završena pričinjava veliko zadovoljstvo.
„Taj osećaj da si deo sebe ugradio u dobro delo je neprocenjiv. Svi koji su učestvovali u bilo kojoj našoj humanitarnoj akciji trebaju tako da se osećaju. Radost je veća kada je delimo“ – rekla je Milena Milošević i pozvala sve ljude koji žele da se priključe u budućim akcijama.