Kompanija Gomex sa ponosom obaveštava sve potrošače da je u petak, 29. novembra, otvoren prvi maloprodajni objekat u Paraćinu.

 

Supereta „Paraćin Stanica“ nalazi se na adresi Tome Živanovića 28 i prostire se na preko 230 kvadratnih metara prodajnog prostora. Moderno opremljen objekat raspolaže sa dve kase i potrošačima nudi sve na jednom mestu – odeljenja voća i povrća, mesaru, mlekaru, kao i mlin za kafu koji ljubiteljima kafe omogućava da kombinacijom tri kvalitetne vrste kafe od tri različite vrste ukusa sami pripreme svoju omiljenu mešavinu.

 

„Uz prijatno osvetljenje, enterijer je uređen po GOMEX standardima predviđenim za superete, dok o kvalitetu usluge brine dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega, koji su prethodno prošli obuku u našem Trening centru. Građanima Paraćina asortiman od preko 5000 artikala biće na raspolaganju svakog radnog dana i nedeljom 07:00h do 20:45h. Naši kupci uvek mogu da računaju na kvalitetno sveže meso na panju, kao i u MAP pakovanju naše robne marke “Graničar”, što je postao i zaštitni znak našeg lanca. Osim toga, u ovoj prodavnici ćemo biti u prilici i da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i mnoge druge“, rekla je marketing asistent kompanije Gomex Katarina Stevanov.