Foto: arhiva

Sport- Fudbaleri Vojvodine iz Perleza pred domaćom publikom u 13. kolu Srpske lige grupa „Vojvodina“ ostvarili su pobedu protiv Hajduka iz Kule i upisali velika tri boda za odlično deseto mesto na tabeli  Srpske lige sa  ukupno 16 osvojenih  bodova.

Poveli su gosti golom Marića u 29. minutu da bi, bonus u ekipi Vojvodine, Mišić nakon asistencije Malbaškog iz kornera  glavom  postigao pogodak za izjednačenje.

U drugom poluvremenu mogli su gosti do vođstva, ali je Marić  bio neprecizan i promašio gol iskusnog Magde. Nakon  prodora Vlaučina u 77. minutu lopta dolazi do Malbaškog, koji je nakon odličnog prijema šalje iza leđa golmana gostiju Braća za vođstvo od 2:1. Tačku na meč i konačnih 3:1 postavlja iskusni Malbaški nakon još jedne asistencije Vlaučina.

Treba istaći da je Živan Jelin, trener Vojvodine iz Perleza, nakon  poraza od Rume u 4.kolu preuzeo ekipu i od tada osvojio 15 bodova uz 4 pobede, 2 poraza i 3 nerešene utakmice.

U sledećem kolu 16.11. fudbaleri Vojvodine gostuju drugoplasiranoj ekipi Bačke.

FK Vojvodina: Magda, Runjevac, Džajski, Đukanović, Bogdanović, Banč, Živanov, Mišić, Malbaški, Jeftić, Vlaučin. U igru su još ulazili Šemić, Knežević i Kalajdžija.

FK Hajduk: Brać, Varga, Tutnjević, Bogićević, Milikić, Radmanović, Marić, Vuković, Šarac, Mijić, Matijašević. U igru su još ulazili: Isailović i Božović.

Rezultate 13. kola  i tabelu možete pogledati OVDE