Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju  po 2  karte za dečji animirani film “Zaleđeno kraljevstvo II” i najnoviji domaći igrani film “Realna priča” za projekcije u utorak, 26. novembra 2019. godine.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public) i u komentaru napišete koji biste film želeli da gledate. Imena dobitnika objavićemo sutra u prepodnevnim časovima.

 

Dečji animirani film “Zaleđeno kraljevstvo II” i najnoviji domaći igrani film “Realna priča” stižu u bioskop Kulturnog centra Zrenjanina u ponedeljak, 25. i utorak, 26. novembra kada će se u Velikoj sali u terminima od 16 i od 18 časova prikazivati dečji film “Zaleđeno kraljevstvo II”, a u terminu od 20 časova domaći film “Realna priča”.

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije, po ceni od 250 dinara.  Dodatne informacije o prodaji karata na: 023/566-712.

 

ZALEĐENO KRALJEVSTVO II/FROZEN II

 

Nova Diznijeva filmska avantura urađena u žanru avanturističkog filma i komedije. Junakinja Elza sa čarobnim moćima zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom kreće u novu opasnu avanturu (putovanje) prepunu uzbuđenja…

 

FILM: “REALNA PRIČA”

 

U ponedeljak, 25. i utorak, 26. novembra, 0d 20 časova u Velikoj sali u Kulturnog centra Zrenjanina, prikazuje se domaći igrani film: “Realna priča” (Srbija, 2019, 91′). Svoj režiserski prvenac, potpisuje Gordan Kičić. Film je urađen  u žanru komedije i drame. Veliku glumačku ekipu pored Gordana Kičića, u glavnoj ulozi, čine i Nina Janković, Lena Lazović, Nebojša Ilić Cile, Jovana Gavrilović, Milica Mihajlović, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Vojin Ćetković, Gorica Popović i dr.

 

Film „Realna priča” vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme…

Film se prikazuje od 20 časova u Velikoj sali KCZR.