NIKAD JEFTINIJE BUSOM NA MORE (FOTO)- Izuzetna ponuda agencije RELAX Zrenjanin

 

Ostrvo Hvar: Stari grad

Turistička agencija RELAX i njena ekskluzivna franšiza u Zrenjaninu spremili su izuzetne pogodnosti za sve koji svoje letovanje rezervišu do 31. marta do kada i traje FIRST MINUTE ponuda. Ove sezone očekuju Vas posebne pogodnosti za decu svih uzrasta!

POGLEDAJTE IZUZETNU PONUDU ZA FIRST MINUTE OVDE

RELAX Zrenjanin nalazi se u Tržnom centru Pink  u Gimnazijskoj ulici 25/4,  broj telefona: 023/510 845.

Topla mediteranska klima, najbistrije more na svetu, šljunkovite i peščane plaže, uz koje se prostire prirodna hladovina koju pružaju borovi sa mnoštvo sportskog sadržaja za decu i mlade očekuje Vas na hrvatskom primorju. Ukoliko je to odmor iz snova za vas i vašu porodicu na pravom ste mestu. Turistička agencija RELAX Zrenjanin nudi hotelski i apartmatnski smeštaj, kao i kamp kućice po izuzetnim cenama i pogodnostima. Dokaz tome je vrlo uspešna sezona koju su imali prošle godine , kao i veliki broj zadovoljnih turista.

Turistička agencija RELAX Zrenjanin je od ove godine uvela još dve  nove  autobuske linije za sve svoje putnike. Jedan autobus će ići preko Neuma, Pelješca i  do Vela Luke na Korčuli. Druga  linija polazi iz Subotice i Novog Sada do Makarske rivijere i treća linija je standardna koja  polazi iz Zrenjanina i Beograda preko Sarajeva do Sućuraja, Jelse, Starog grada i Hvara. Svi koji nisu iz mesta polaska imaće organizovan transfer do gradova iz kojih polazimo- ističu iz Relax-a.

 

Pored ponude sa najboljim odnosom cena i kvaliteta, mnogih pogodnosti, turistička agencija Relax Zrenjanin nudi jedinstven odmor na Grčkom ili Jadranskom primorju, kao i jedinstvenu ponudu branja mandarina i maslina i još mnogo atraktivnih programa za sve turiste koji se odluče da letuju sa Relaxom.

KOMPLETNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

Turistička agencija Relax Zrenjanin pored posebnih pogodnosti za decu, nudi  i plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Maksimalan broj rata je 12 mesečnih rata.

 

RELAX Zrenjanin Tržni centar Pink  Gimnazijska ulica 25/4   023/510 845

Protekle sezone jedna od najposećenijih destinacija bio je HVAR, ističu iz agencije RELAX u našem gradu.

Hvar kao jedno od najlepših ostrva na Jadranu i ove godine je najpovoljnije u ponudi turističke agencije Relax International, a ono što je posebno zanimljivo je to što su polasci organizovani i iz Zrenjanina zahvaljući franšizi ove agencije koja se nalazi u Tržnom centru Pink  Gimnazijska ulica 25/4.

 

Hvar je najsunčanije ostrvo hrvatskog primorja što ga, uz blagu mediteransku klimu i lepotu prirode, svrstava u red najboljih za odmor. 2.726 je godišnji prosek sunčanih sati na Hvaru.

Hvar je na glasu kao ostrvo dobre zabave jer se u letnjoj sezoni organizuju fantastične žurke na kopnu, ali i na jahtama usidrenim u blizini ostrva. Zbog toga važi za ostrvo sa najboljim noćnim provodom na Jadranu. Žurke traju doslovno cele noći, a gosti mogu da posete i veliki broj kulturnih dešavanja.

Za ovu sezonu Turistička agencija RELAX Zrenjanin pored Istre, Dalmacije, ostrva Hvar, Brač, Korčula, Pelješac  pripremila je  i tematske programe, kao na primer  branje mandarina i maslina u dolini Neretve. Gosti mogu naučiti i kuvati dalmatinske brodete, kao i  doživeti tradicionalni način života, a naravno sve to uz mnogo druženja i muzike. Možete uživati i u branju lekovitih biljaka na ostrvu Hvar uz predavanje na kojima ćete imati priliku da se  upoznate sa maslinarstvom, uljima i tradicijom.

 

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap