Zrenjanin- Potiska ulica u Zrenjaninu, koja se nalazi u blizini Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, dobila je novi kolovoz.

Završne radove na asfaltiranju danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima. Ovo je samo jedno od aktuelnih gradilišta u gradu i okolnim selima, kada je reč o putnoj infrastrukturi. Radovi se odvijaju i u ulici Ivana Turgenjeva, Mostarskoj, Igmanskoj ulici…

-Ove godine smo krenuli nešto ranije sa saniranjem ulica. Prošle godine smo imali velike intervencije posle zimske službe i mnogo novog asfalta je ugrađeno u ulice, pre svega u gradu. Sada smo prvo krenuli u selima, pa smo u Melencima započeli rekonstrukciju nekoliko ulica – naveo je gradonačelnik Janjić.

On je istakao i da je asfaltiran put u Šećeranskom naselju u Zrenjaninu, a da su radovi nastavljeni u Mostarskoj, Potiskoj i drugim ulicama.

-U planu je asfaltiranje puno ulica u gradu i selima ovog proleća i verujem da će građani biti zadovoljni – kazao je Janjić.

Gradonačelnik Zrenjanina je podsetio da se paralelno sa svim ovim radovima gradi i obilaznica oko grada, na koju se čekalo decenijama.

-Posle skoro 30 godina se radi novi most na Begeju. U pitanju je najskuplji objekat na trasi obilaznice – dodao je Janjić.