ZRENJANINCI OFORMILI GRUPU NA FEJSBUKU ZA POMOĆ STARIJIMA

Foto: FB Grupa Pomoć starijim sugrađanima – Zrenjanin

Zrenjanin- Gest za svaku pohvalu, mladi zrenjaninci oformili su grupu na društvenoj mreži Facebook kako bi pružili pomoć starijim licima u toku vanrednod stanja zbog pandemije korona virusa.

„Grupa je oformljena sa ciljem da se spreči izlazak starijih osoba na ulice radi obavljanja svakodnevih obaveza (nabavka, šetanje ljubimaca, itd..) Mole se svi mlađi sugrađani dobrog zdravlja da pomognu u situaciji kada je to neophodno. Objavljujte u grupi naselja odakle ste i gde možete priskočiti u pomoć starima i nemoćnima“ navodi se u objavi grupe Pomoć starijim sugrađanima Zrenjanin.

AKO ŽELITE DA POMOGNETE PRISTUPITE GRUPI OVDE

Povezani članci

1 Comment

  1. Olga

    Svak cas, to je nas duh, onaj koji nas je spasao svih golgota kroz koje smo prolazii. Ja zivim u Kini, i prosla sam sve sta se ovde desavalo od samog pocetka. Imam staru majku koja zivi sama i vas gest mi neizmerno mnogo znaci. Cuvajte se deco, prvo sebe dobro zastitite pa onda pomazite drugima, virus ne bira godine, vase zdravlje je najvaznije ipak. I kao sto su kinezi bodrili sebe, evo tako cu i ja vas da pozdravim sa Jia you, izrdzite. Olga

    Reply

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap