Zrenjanin- Za vreme trajanja vanrednog stanja izmenjen je dosadašnji način komunikacije JKP „Čistoća i zelenilo” Zrenjanin sa korisnicima.

Izmene se odnose na podnošenje zahteva i reklamacija, kao i na mogućnost dobijanja servisnih i informacija vezanih za aktivnosti preduzeća.

Sva komunikacija korisnika sa preduzećem obavljaće se putem mejlova adrese: [email protected], [email protected] i kontakt telefona 023/522-350, 023/523-640 i besplatne Info linije 0800-000-023.

Na navedene mejl adrese korisnici mogu podneti reklamacije, zahteve i molbe i dobiti sve potrebne servisne informacije.
Svi primljeni zahtevi i reklamacije biće zavedeni. O njihovom rešavanju korisnici će biti obavešteni. Ovo se odnosi i na do sada primljene, a nerešene reklamacije i zahteve korisnika.

Sve informacije u vezi sa dugovanjima, uplatama i računima za usluge preduzeća, korisnici mogu da dobiju putem telefona Službe EOP-a, 023/522-350, local 115.

Račune za usluge Čistoće“ korisnici mogu, bez dodatnih troškova platiti, na blagajnama u sedištu preduzeća (Beogradska 17), na Lesnini i Bagljašu, u prepodnevnim časovima. „Čistoća“ moli korisnike da se pridržavaju uputstva o dozvoljenom broju osoba (jedna osoba) u objektu i međusobnog rastojanja od dva metra.

MERE ZAŠTITE ZA VREME VANREDNOG STANJA – OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE / KUPCE
1.Ulazak u poslovne objekte Javno komunalng preduzeća“Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin se odvija na način da se ne stvara red ili gužva:
• U svakom poslovnom objektu uslužuju se jedna osoba.
• Nakon što se oslobodi pristup zaposlenom, dozvoljeno je da uđe naredna stranka
• U redu izvan poslovnog objekta molimo Vas za održavanje razmaka od najmanje 2m
2. Sugerišemo u skladu sa mogućnostima da koristite mogućnost plaćanja putem platnih kartica
3. Ukoliko imate potrebu, u poslovnim objektima možete dezinfikovati ruke, naročito za plaćanje gotovim novcem
4. Ukoliko kašljete i kijate prekrijte usta i nos laktom ili papirnom maramicom koju je potrebno posle jednokratnog korišćenja da odbacite u kantu posebno namenjenu za to i operete ruke
5. Ako imate siptome respiratorne infekcije a imate realne razloge da sumnjate da bi mogla biti u pitanju infekcija virusom COVIDA-19 (kašalj, kijanje, bol u grudima, kratak dah, povišena temperatura) molimo da ne ulazite u prostorije Preduzeća, nego da se što pre javite na dežurne telefone nadležnih zdravstvenih organa.

„Navedene mere preduzimamo kako bi pre svega zaštitili Vas ali i zaposlene u Javno komunalnom preduzeću“Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, kako bi Vam bili na raspolaganju tokom vanrednog stanja zbog epidemije virusom COVID-19. Hvala na razumevanju“, rekla je Danijela Tančić PR JKP „Čistoća i zelenilo“.
HVALA NA RAZUMEVANJU!