Zrenjanin- DRÄXLMAIER Group još jednom je pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja nastoji da pomogne ustanovama i građanima u okruženju u kojem posluju. Odlukom menadžmenta ove kompanije Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov” Zrenjanin donarano je osamdeset računara.

„Suočavamo se sa globalnom zdravstvenom krizom od koje niko nije pošteđen, a koja je ponovo pokazala koliko je posao koji obavljaju zaposleni u Domu zdravlja neizmerno važan za našu zajednicu. Ovom donacijom smo želeli lekarima da olakšamo svakodnevni rad kako bi mogli da se posvete pacijentima i pruže im što bolju zdravstvenu zaštitu i uslugu.

DRÄXLMAIER Group se iskreno zalaže da bude dobar i koristan član zajednice u kojoj posluje, te vođeni time, brojnim aktivnostima u okviru društveno odgovornog poslovanja nastojimo da pružimo pomoć i podršku različitim organizacijama i institucijama u regionu“, rekao je Branimir Joksimović, menadžer operativnih procesa DRÄXLMAIER Group Srbija.

Intezivna saradnja između DRÄXLMAIER Group i Zrenjaninskog Doma zdravlja otpočela je pre dva meseca otvaranjem ambulante u okviru prostorija kompanije, a za potrebe svih zaposlenih u DRÄXLMAIER-u.

“Veoma smo zahvalni kompaniji DRÄXLMAIER na odluci da našem Domu zdravlja doniraju veliki broj računara. Takva donacija ima veliki značaj jer se današnji zdravstveni sistem zasniva na elektronskim kartonima i ulaganje u informacione tehnologije u mnogome će nam olakšati i ubrzati rad. Računari će biti raspoređeni po svim službama u zavisnosti od priorita i potreba jer imamo dosta starih računara kao i punktova koji nemaju dovoljan broj istih”, navela je dr Gordana Đurić, direktorica Doma zdravlja “Dr Boško Vrebalov”.

Zrenjaninski Dom zdravlja ostvario je izuzetnu saradnju sa DRÄXLMAIER Group tokom pregovora i otvaranja ambulante a ova donacija je još jedan dokaz da se ta saradnja nastavlja na obostrano zadovoljstvo.