Sport- Najmlađi fudbaleri Akademije Bambi, nakon pauze zbog pandemije, ponovo su na treninzima željni najsporednije stvari na svetu -fudbala, kao  i rada sa svojim trenerima nakon dva meseca.

 

„Od 7. maja nastavili smo sa treninzima po preporukama Vlade republike Srbije. Zahvaljujući tome što na stadionu Radničkog imamo 3 terena, dva pomoćna i jedan glavni, formirali smo grupe tako da ispoštujemo propise. U jednom satu treninga možemo da spojimo dve generacije, koje podelimo na 5-6 poligona u grupama po 9 igrača. Za sada nećemo igrati fudbal na terenu zbog fizičkog kontakta, nego ćemo isključivo raditi poligonske vežbe kordinacije, tehnike,pasa, istrčavanja itd. Deca se ne skidaju u svalčionicama, nego na tribinama stadiona na propisanom razmaku. Imamo preko 150 dečaka u nekoliko generacija,  od 2007 do 2014. godišta i  sa njima rade šest trenera kao i trener golmana. Očekujemo da se uskoro mere ublaže i da nastavimo normalno sa aktivnostima kao i pre pandemije“ istakao je Darko Tošić direktor Akademije Bambi.

Što se Mini Maksi lige tiče uspeli smo da završimo ligu na gradskom nivou, gde smo ostvarili odličan uspeh sa svim generacijama, ali zbog situacije sa korona virusom dalji tok takmičenja je prekinut i neće se nastaviti.- dodao je Darko Tošić.