„VODOVOD“ UPUTIO ZAHTEV ODGOVORNIMA U POSTROJENJU ZA PRERADU VODE

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uputilo zahtev odgovornima sa postrojenja da se obezbedi stabilan pritisak vode u mreži i uredno vodosnabdevanje grada.

„Kao što je poznato celokupno vodosnabdevanje grada vrši se preko postrojenja za prečišćavanje pitke vode, odnosno fabrike vode. Iz tog razloga, a zbog velikog broja pritužbi građana na konstantno slab pritisak vode u mreži u proteklih nekoliko dana, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uputilo je zahtev odgovornima sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode da preduzmu potrebne mere kojima će obezbediti stabilan pritisak vode u mreži i uredno vodosnabdevanje grada, a ukoliko za navedeno nisu spremni da o tome hitno obaveste naše preduzeće“, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

„Ovom prilikom obaveštavamo javnost da JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin ispunjava svoje ugovorne obaveze prema postrojenju i da ni na jedan način nije odgovorno za stanje pritiska vode u mreži na teritoriji grada“, navidi se u saopštenju.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap