Sport- U okviru 7.kola Vojvođanske lige „Istok“ odigran je derbi kola u Žitištu, gde su domaćini ugostili FK „Omladinac FAM“ i slavili rezultatom 2:1.

Vlaučin u 6. minutu probija po desnoj strani pronalazi na drugoj stativi Kozića koji postiže gol za vođstvo Begeja.
U 11. minutu na centaršut Šemića Stojković sa 15. metara šalje loptu tik iznad prečke golmana Trivunovića.

Raspoloženi Vlaučin u 30. minutu probija po levoj strani, lopta stiže do Maljukana koji desno iskosa pogađa stativu golmana Miškova.

 

Na startu drugog poluvremena u 50. minutu nakon igranja Tanjge rukom u šesnaestercu sudija pokazuje na belu tačku. Penal izvodi Golijan i udvostručuje vođstvo domaćih.


Nakon solo prodora u 60. minutu Vlaučin sa 16. metara snažno šutira, ali golman Omladinca Miškov odlično interveniše.
U 90. minutu Prokić dodaje loptu Stojkoviću koji sa 22 metra postiže pravi evrogol i smanjuje rezultat na 2:1. Nastavila se opsada gola domaćih u zadnjih tri minuta, ali bez rezultata i tri boda zasluženo su ostala u Žitištu.

OFK Begej: Trivunović, Mijatović D., Mijatović J., Umićević S., Maljukan, Kozić, Golijanin, Barošević, Prošić, Vlaočin i Kosović. Zamenici igrača: Miljević, Radulović, Markov, Novak, Umićević O., Ristić i Delić.

Omladinac FAM: Miškov, Radulović, Tanjga, Šarenac, Novković, Brkić, Radojčić, Bojanić, Prokić, Šemić i Stojković. Zamenici igrača: Romanov, Trkulja, Spalević i Sremac.