Sport- Fudbaleri Radničkog nakon velikog preokreta i prave drame uspeli su da na  domaćem terenu u zadnjim sekundama meča savladaju ekipu Bačke rezultatom 3:2.

Prvu priliku na meču imali su domaći kada je Dučić u 23. minutu sa 20 metara uputio odličan šut, ali golman gostiju Pilipović uspešno je  boksovao loptu u korner. Do kraja prvog poluvremena nije bilo prilika na obe strane i na odmor se otišlo bez golova.

U 66. minutu, nakon čistog starta golmana Radovića nad Šljivančaninom, sudija Ranisavić pokazuje na belu tačku. Penal izvodi Manojlović i dovodi goste u vođstvo od 1:0.

Šljivančanin u 72. minutu dolazi do lopte nakon intervencije Radovića, dribla dva igrača ispred gola domaćih i postiže gol za 2:0.

Nakon centaršuta Krstinića, Matić u 85. minutu pogađa za crveno-crne i smanjuje na 1:2.

U 90. minutu Krstinić je srušen u šesnaestercu sudija svira penal, Kovačević izvodi najstrožu kaznu i izjednačuje na 2:2.

Krstinić u zaustavnom vremenu pronalazi Matića na drugoj stativi koji glavom pogađa za veliki preokret na utakmici i neverovatnih 3:2 na kraju za domaće.

 

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa “Vojvodina” možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK- SRBIJASPORT REZULTATI

 

FK Radnički Zrenjanin: Radović, Ćušić, Jovanov, Krstinić, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gajilović i Matić. Zamenici igrača: Bačko, Bajat, Vukoje, Lisičić, Mijatović, Kozlovački i Krstin.

FK Bačka 1901:Pilipović, Bjedov, Mezei, Glišović, Vujošević, Provči, Lazić, Šljivančanin, Bošković i Bursać. Zamenici igrača: Đurđevac, Šafranj, Simić, Pavlović, Matijević, Manojlović i Nenadović.