Sport- Fudbaleri Radničkog u okviru 15. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“ nakon odlične igre ubedljivo su savladali FK „Dunav“ iz Starih Banovca rezultatom 5:0.

Odlično su otvorili igrači Radničkog utakmicu i već u drugom minutu Jovanov sa leve strane odlično centrira, lopta stiže do Lisičić -Vukovića koji glavom sa peterca postiže gol za 1:0.

Trenutak kada Kovačević postiže gol za 2:0.

Čigoja u 17. minutu, nakon solo prodora, upućuje šut lopta se odbija od stative i dolazi do Kovačevića koji rutinski pogađa za vođstvo crveno-crnih od 2:0.

U 31. minutu Krstinić probija po levoj strani i centrira, lopta pogađa igrača odbrane gostiju Markovića u ruku i sudija Mikloš svira penal. Kovačević izvodi najstrožu kaznu i postiže svoj drugi gol za 3:0. Bajat u 57. minutu centrira sa leve strane, Kovačević odlično prima loptu i sa 6 metara postiže svoj het- trik na utakmici za velikih 4:0.

Krstin u 89. minutu nakon asistencije Bačvanskog postiže gol za konačnih 5:0 na meču.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa “Vojvodina” možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK- SRBIJASPORT REZULTATI

Sledeću utakmicu Radnički igra u gostima 7. novembra protiv Sloge iz Čonoplje.

Radnički: Radović, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Vuković, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gajilović. Zamenici igrača: Bačko, Bajat, Vukoje, Mihajlović, Kozlovački, Krstin i Matić.

FK Dunav: Marinković, Marković, Radonjić, Kosović, Savinović, Pavlović, Mirković, Rodić, Kostić, Nikolić i Milinović. Zamenici igrača: Medojević, Babić, Jojić, Radanović i Jeftić.