Turistička agencija SAGOT i Relax international je, uprkos pandemiji korana virusa, za sezonu 2021. pripremila bogatu ponudu i izuzetne pogodnosti  za sve koji svoje letovanje rezervišu do 31. marta 2021. godine, do kada i traje FIRST MINUTE ponuda.

Cene aranžmana niže i do 50%  u odnose na dosadašnje!

NAJPOVOLJNIJA PONUDA NA JADRANU SOPSTVENIM PREVOZOM ILI SA MOGUĆNOŠĆU ORGANIZOVANOG PREVOZA IZ VOJVODINE:

 

 

„Odlučili smo se da nastavimo sa  pripremama za narednu letnju sezonu. Počinjemo sa ponudom pod nazivom  „Nikad jeftinije busom na more“ i to je naša prva ponuda sa autobuskim prevozom iz Zrenjanina, Sombora, Subotice, Bačke Palanke, Novog Sada i Beograda do Makarske rivijere i ostrva Hvar. U pripremi je i ponuda za Albaniju, čije je primorje ove godine postalo izuzetno popularno i na srpskom tržištu. Ponuda će biti  povoljnija nego ikad,  sa cenama čak i do 50% nižim od dosadašnjih. U ponudi će biti Dalmacija, crnogorsko primorje  sa autobuskim prevozom iz Vojvodine, zatim Slovenija i italijanska Jadranska obala do Venecije. Relax katalog sa kompletnom ponudom  naći će se  na policama već početkom decembra meseca“, rekao je Jože Režonjavlasnik turističke agencije Relax international.

Turistička agencija Relax international Zrenjanin vraća putnicima novac ukoliko i 2021. godine  dođe do problema sa korona virusom!

Svesni smo da je pandemija korona virusa nanela mnogo štete svima, stoga smo se pripremili za sledeću godinu, ukoliko se u vreme plaćenog letovanja desi zatvaranje granica ili bilo šta vezano za pandemiju korona virusa Turistička agencija Relax International Zrenjanin vraća putnicima u potpunosti uplaćen novac. Svesni smo da se putnici moraju osetiti sigurno“, istakao je Jože Režonja.

.

Prethodnih godina Turistička agencija Relax international je u Vojvodinu dovela veliki broj putnika iz Slovenije.

„Već tri do četiri godine naša agencija u saradnji sa Relax international Zrenjanin dovodi turiste iz Slovenije u Vojvodinu na brojne manifestacije, od Kobasicijade, dočeka Nove godine, do čuvenih „Dana piva“. Nadamo da ćemo za doček 2021. godine moći opet da dovedemo goste iz Slovenije u Zrenjanin. Programi su pripremljeni kako bi što više slovenaca dolazilo u prelepu ravnicu i poneli nezaboravne uspomene i utiske“, rekao je Režonja i naglasio da su slovenci oduševljeni  tradicijom, gostoprinstvom, kuhinjom i  lokalnim vodičima  u Vojvodini.

„Turistička agencija SAGOT koja je nosilac franšize Relax international Zrenjanin  trudi se da održi uslugu na nivou koji su putnici navikli. Sa mnogo dobrih produkta i dobrim cenama i našom logistikom spremni smo za predstojeću letnju sezonu 2021. Najbitnije je da naši putnici mogu biti sigurni da će ukoliko bude nekih problema vezanih za korona virus naša agencija vratiti uplaćen novac u celosti“, istakao je Saša Tucić.

KOMPLETNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

Turistička agencija Relax Zrenjanin pored posebnih pogodnosti za decu, nudi  i plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Maksimalan broj rata je 12 mesečnih rata.

 

RELAX Zrenjanin Tržni centar Pink  Gimnazijska ulica 25/4   023/510 845