Vesti- JKP „Gradska toplana“ izdala je saopštenje povodom radova na saniranju havarije na uglu ulica Pere Dobrinovića i Konstantina Danila, saopštenje prenosimo u celosti.

JKP „Gradska toplana“ Zrenjanin, od 15.12.2020. radi na saniranju havarije na uglu ulica Pere Dobrinovića i Konstantina Danila. Tokom sanacije havarije došlo je do pucanja vodovodne cevi, što je izazvalo prekid vodosnabdevanja za navedeni deo grada.

Radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ uslovljeni su završetkom radova JKP „Gradska toplana“ na navedenom mestu, a očekuje se da će isti biti završeni danas u kasnim popodnevnim satima. Ekipe JKP „Gradska toplana“ i „Energotehna doo“ Novi Sad su danonoćno radile na sanaciji havarije, kako bi korisnici sistema daljinskog grejanja što pre imali isporuku, kao i da bi se ekipama JKP „Vodovod i kanalizacija“ stvorili uslovi za pristupanje sanaciji vodovodne mreže. Zbog starosti dela mreže i kompleksnosti instalacija na navedenom mestu havarije, radovi traju duže, te ni danonoćni rad ekipa nije mogao da ubrza sanaciju. Ovim putem se JKP „Gradska toplana“ izvinjava korisnicima toplotne energije, kao i korisnicima JKP „Vodovod i kanalizacija“ na dužoj obustavi isporuke