Ove godine  svet  je zadesila pandemija korona virusa i ostavila ozbiljne posledice kako po ekonomiju tako i na turizam. Prekinuta i odložena su skoro sva kulturna, sportska i zabavna dešavanja u našem gradu, a pojedine manifestacije nastavljene su pod specifičnim uslovima.

Nekolicina koja je imala sreće uspela je  da ode  na odmor izvan granica naše zemlje. U ovoj nevolji koja nas je zadesila ljudi su se okrenuli prirodnim lepotama Srbije i uživali u planinama, jezerima, a šta da ponudi imao je i naš grad počevši od kulturno-istorijskih spomenika i ustanova kulture koji se nalaze u starom jezgru grada, do izletišta.

 

Zrenjaninci i njihovi gosti ove godine uživali su na Gradskom bazenu, izletištima Tisa i Peskara, na Carskoj bari…

 

 

Grad Zrenjanin raspolaže sa velikim brojem hotelskih soba, raznih kategorija ali nudi i prenoćišta  i na selu.

 

U Turističko informativnom centru u Zrenjaninu možete se informisati o turističkim atrakcijama grada i okoline, aktuelnim dešavanjima u gradu, ugostiteljskim objektima i njihovoj ponudi…

U prijatnom ambijentu TIC-a, koji se nalazi na glavnom gradskom trgu, Trgu slobode, mogu se pronaći monografije grada Zrenjanina, mape, razglednice, razni suveniri (upaljači, olovke, privesci, čaše i flaše svih veličina i za svaku priliku, šolje, kačketi, publikacije, kišobrani, majice, kecelje, jastučići, satovi, notesi, albumi, kuhinjske krpe, magneti, rokovnici, leptir mašne…

Osim pružanja informacija o smeštajnim kapacitetima, u Turističko informativnom centaru postoji mogućnost rezevisanja smeštaja u privatnim domaćinstvima. Pozovite na broj telefona: +381 (0)23 581890.