Sport- U okviru 21. kola Vojvođanske lige „Istok“ Radnički iz Sutjeske ugostio je ekipu Omladinca iz Botoša i u dosta tvrdoj utakmici domaćini su zaustavili pobednički niz gostiju, koji su zabeležili tri pobede u drugom delu sezone, odigravši nerešeno 1:1.

Prvu šansu na meču imali su gosti, kada je nakon ubačene lopte Brkića iz auta, lopta stigla do Radulovića koji je glavom na drugoj stativi pronašao Veličkovića, a ovaj loptu poslao tik pored gola Horvata. Do kraja poluvremena vodila se rovovska bitka, ali bez izglednih prilika na obe strane.

U 52. minutu nakon odličnog centaršuta Prokića lopta stiže do Veličkovića koji pogađa za vođstvo gostiju od 0:1.

Glavni sudija Radulović Strahinja u 61. minutu pokazuje na belu tačku nakon nepostojećeg starta nad Ognjenovićem i protesta gostiju iz Botoša, da bi penal izveo Vučković i izjednačio na 1:1. Poslednju priliku na meču imali su fudbaleri Omladinca, kada je na još jedan odličan centaršut Prokića, Kondić glavom loptu  poslao iznad prečke golmana Radničkog Horvata.

 

Nakon ove utakmice Radnički iz Sutjeske se nalazi na poslednjem mestu zajedno sa Banatom iz Čente sa 12 osvojenih bodova, dok Omladinac FAM zauzima 5. poziciju na tabeli sa 33 boda.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

FK OMladinac FAM: Miškov, Veličković, Radulović, Trkulja, Stošić, Ninković, Brkić, Remigus, Kondić, Šemić i Stojković. Zamenici igrača: Baćan, Jovanov, Radoslavljević, Prokić, Sremac, Bojanić i Spalević.

FK Radnički (S):Horvat, Tatić, Ognjenović, Milošević, Vučković, Marčetić, Mamlić, Vukoje, Kondan i Mirković. Zamenici  igrača: Suču, Dalja, Rajku, Bodrožan, Mihajlović i Miloš Sebastijan.