KOMPANIJA GOMEX OTVORILA NOV OBJEKAT U ZRENJANINU

Novi maloprodajni objekat trgovinskog lanca Gomex otvoren je u Zrenjaninu, u sredu, 14. aprila, u gradskom naselju Berbersko. Ova prodavnica u formatu superete nalazi se na adresi Dr Jovana Krstića bb (kod pruge).

Poslovni prostor od preko 300m2 sagrađen je po najsavremenijim standardima i nudi bogat asortiman od oko 4300 svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, negu, higijenu i domaćinstvo. Na odeljenju mesarice mogu se naći komadi svežeg junećeg mesa pakovanog posebnom skin tehnologijom naše robne marke “Graničar“, kao i sveži komadi šarana sa ribnjaka Ečka u MAP pakovanju. Značajno je istaći da je u ovoj prodavnici postavljeno odeljenje pekare, te će vas svakog dana čekati i svojim mirisom privlačiti sveže pečeni hleb i pecivo. Za ljubitelje biciklizma i fitnesa takođe imamo poseban kutak sa opremom.

Novootvoreni market ima tri kase i četrnaest novih radnika koji će kupcima biti na usluzi od ponedeljka do nedelje, od 7:00 do 20:45h. Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca, kao i specijalne akcije, popusti i pokloni iznenađenja.

Objekat je otvoren uz posebnu brigu o poštovanju svih propisanih mera tokom epidemije izazvane virusom COVID-19. Nošenje maski, obavezna distranca, ograničen broju ljudi u prodavnici odmah su stupile na snagu pri otvaranju.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap