Menadžer projekta Sofi Li i Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura

Zrenjanin-Kompanija “Linglong International Europe”  danas je u Zrenjaninu uz podršku JKP „Čistoća i zelenilo“  realizovala  prvu akciju sadnje u Banatskoj ulici, gde je posađeno 80 stabala ukrasnih jabuka. Akciji su prisustvovali gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, zamenik gradonačelnika Saša Santovac, direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Zoran Protić, kao i zaposleni u kompaniji  “Linglong International Europe”.

 

U okviru ove akcije gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i menadžer projekta Sofi Li zasadili su stablo ukrasne jabuke u Banatskoj ulici.

.

Nakon posađenih  sadnica gradonačelnik je u ime kompanije Linglong uručio simbolične nagrade zaposlenima koji slave godišnjicu zaposlenja u ovoj kompaniji, zatim je i  menadžer ljudskih resursa gospodin Zhang je u ime kompanije podelio poklone zaposlenima koji su nedavno proslavili rođendan.

 

 

 

 

U ime kompanije “Linglong International Europe” prisutnima se obratila menadžer projekta kompanije  Sofi Li.

„Ovo je naša prva akcija sadnje u Srbiji, u kojoj Linglong, rame uz rame sa Zrenjanincima, nastoji da Grad Zrenjanin učini zdravijim mestom za život i ispuni svoju društvenu odgovornost. Takođe, želimo da se zahvalimo na saradnji JKP „Čistoća i zelenilo“ bez čije podrške i pomoći ova ideja ne bi bila relaizovana. Posebnu zahvalnost želimo da istaknemo i našem gradonačelniku, gospodinu, Salapuri, koji je svojim prisustvom uveličao ovaj lep događaj i podržao akciju ozelenjavanja. Na zadovoljstvo kompanije Linglong, Zrenjaninu i njegovim meštanima poklanjamo ovaj lep drvored u znak srpsko-kineskog prijateljstva“, istakla je Sofi Li.

 

„Još jedna zelena oaza niče na teritoriji našeg grada, ovoga puta na teritoriji Mesne zajednice Zeleno polje zahvaljujući kompaniji Linglong. Želim da se zahvalim kompaniji i da istaknem da sam u razgovoru sa glavnim menadžerom  projekta Sofi Li  dogovorio da će i u narednom periodu biti još ovakvih akcija koja su u obostranom interesu“, rekao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.