Sport- Fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu, ostvarili su veoma važnu pobedu nad ekipom Kozare od 3:1 i sada se nalaze 11. mestu na tabeli Srpske lige grupe „Vojvodina“ i 4 mesta iznad zone za ispadanje.

Poveli su crveno-crni u 16. minutu kada je Pavlov proigrao Pavkovića koji sa 7 metara šalje loptu pod prečku golmana gostiju Anušića za 1:0.  Probali su gosti u 36. minutu preko Bjelanovića do pogotka, ali mladi golman Bačko bio je siguran na golu.

Strelac prvog gola za Radnički: mladi Stefan Pavković

U drugom poluvremenu izjednačili su gosti u 51. minutu, kada su domaći izgubili loptu na sredini koju je uzeo Bunić i pronašao Bjelanovića koji pogađa za 1:1. Krstinić izvodi korner u 60. minutu, lopta stiže do Kovačevića koji glavom loptu šalje pod prečku za vođstvo Radničkog od 2:1. Kovačević pet minuta kasnije upućuje centaršut sa desne strane, lopta dodiruje odbrambenog igrača Kozare Latinovića i ulazi u mrežu za ispostaviće se konačnih 3:1 za Radnički.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

U sledećem kolu, 14. aprila,  fudbaleri Radničkog igraju u gostima protiv Vojvodine iz Perleza.

FK Radnički Zrenjanin: Bačko, Ćušić, Bjelica, Marković, Sarić, Pavlov, Vukoje, Gajilović, Krstin, Turkulja, Pavković. Zamenici igrača: Matković, Obrenović, Krstinić, Baroševčić, Jankov, Čigoja i Kovačević.

FK Kozara:Anušić, Stanković, Bjelanović, Bunić, Ratko, Latinović, Bjelanović, Mirčeta i Lisica. Zamenici igrača: Đaković, Vinović, Ćirić, Jovadić i Savin.