Foto: Dvostruki strelac za Radnički Stefan Gajilović

Sport- Fudbaleri Radničkog, na stadionu kraj „Skrobare“ u okviru 37. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“,   odličnom igrom slavili su u banatskom derbiju protiv ekipe Borca iz Sakula rezultatom 4:2.

Prvu priliku na meču imali su gosti, kada je Šušnjar odlično poslao loptu iza leđa štopera domaćih do Đokića koji na sreću domaćih šutira tik pored stative golmana Bačka. Dve minute kasnije Kovačević oduzima loptu na sredini terena, povlači loptu do šesnaesterca, snažno šutira ali tik iznad prečke gostiju. Gosti su u 16. minutu opet zapretili, ovoga puta  preko Živkova, ali je golman Bačko na vreme istrčao, zatvorio ugao i sprečio siguran pogodak.

Nakon šuta Gajilovića lopta stiže do Krstina koji snažno šutira sa ivice šesnaesterca i u 19. minutu postiže gol za 1:0. Minut kasnije, nakon centaršuta Javora, Jovanov postiže autogol glavom za 1:1. U 31. minutu dubinska lopta stiže do Gajilovića koji je odlično prihvata i postiže gol za 2:1.

U drugom poluvremenu, u 67. minutu, odlični Gajilović proigrava Kovačevića, koji povlači loptu do šesnaesterca i pogađa za 3:1. U nadoknadi vremena  Marković proigrava Gajilovića, koji svoju odličnu igru na današnjoj utakmici kruniše sa još jednim golom za 4:1 za Radnički. Ninković iz peterca, takođe u zaustavnom vremenu, pogađa za Borac iz Sakula  za konačnih 4:2.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK RADNIČKI ZRENJANIN:Bačko, Ćušić, Bjelica, Marković, Jovanov, Runjevac, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Gajilović i Krstin. Zamneici igrača: Matković, Sarić, Pavlov, Janjatović, Vukoje, Turkulj, Turkulj i Pavković.

FK BORAC: Lekić, Marković, Zulfić, Javor, Juriša, Đokić, Šušnjar, Gavrilović, Šušnjar, Šiškov i Živkov. Zamenici igrača: Dimitrijević, Mićić, Ninković, Petrović, Janković, Radović i Marković.