Zrenjanin- Čišćenje izletišta „Motel“ održano je danas u okviru himanitarne akcije koje je pokrenula kompanija  Generali Osiguranje Srbija, a  sprovodi  je zajedno sa svojim partnerom, Fondacijom Novak Đoković. Drštveno odgovorno preduzeće JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin  podržalo je ovu humanitarnu akciju.

 

 

Humanitarna akcija se sprovodi sa željom da se širi svest o važnosti brige o zdravlju i zaštite životne sredine i da ujedno podstakne građane Srbije da podrže aktivnosti kompanije i doniraju sredstva za opremanje senzornih soba za decu sa smetnjama u razvoju u Beogradu i Zaječaru. Cilj je da se sakupi 16.000 evra.

 

„Naša kompanija već tri godine sarađuje sa Fondacijom Novak Đoković na razvoju programa inicijative The Human Safety Net u Srbiji. Do sada smo sproveli mnoge akcije, kao što je program „Podrška, ne perfekcija”, koji je pohađalo hiljadu roditelja i staratelja dece uzrasta do šest godina.Učestvovanjem u ovom izazovu želimo da prikupimo novac za opremanje senzornih soba u Beogradu i Zaječaru. Verujemo da ćemo uz podršku prijatelja i partnera uspeti da ostvarimo cilj i podržimo razvoj dece sa smetnjama u razvoju. Pozivamo sve one koji žele da nas podrže da pošalju SMS poruku sa tekstom Donacija na broj 2205″, rekla je Milica Janjić menadžer Filijale.

„Naše preduzeće kao društveno odgovorno podržalo je humanitarnu akciju Generali Osiguranja. Uvek smo se rado odazivali akcijama čiji je  cilj pomoć onima kojima je najpotrebnija“, rekla je Danijela Tančić PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin i pozvala ostala zrenjaninska preduzeća da se priključe akciji.