Zrenjanin- Školica sporta Čigra je u utorak popodne održala završnu takmičarsku prezentaciju na Sportskom centru Partizan u Zrenjaninu. Kompanija Gomex je tradicionalno, po šesti put, podržala ovu interesantnu manifestaciju osveženjem i slatkišima za sve učesnike.

U takmičarskom delu je učestvovalo preko šezdeset dečaka i devojčica uzrasta od 3 do 6 godina, a bodrile su ih pune tribine najvernijih navijača, njihovih roditelja.

Deca u okviru ovog takmičenja prelaze interesantan poligon spretnosti kojim pokazuju veštine, spretnost i okretnost kojom su ovladali u prethodnoj školskoj godini. Poseban kuriozitet ove manifestacije je to što se na kraju takmičarskog dela kompletna publika poziva na teren da sa svojim mališanima odigra zajednički latino ples.

 

Ovogodišnje takmičenje je poprimilo i humanitarni karakter, jer su se organizatori uključili u akciju pod nazivom „Za Vukašinovu samostalnost”, čime su prikupljena određena sredstva za lečenje dečaka, čiji je brat bio polaznik ove školice sporta.