Početak avgusta je pravo vreme za kupovinu školskog pribora i pripreme za novu školsku godinu.
Već godinama unazad kada pomislite na kvalitetan školski pribor i anatomske školske torbe knjižara Birooprema iz Zrenjanina je postala sinonim za nabavku svega što vam je potrebno za školu.

U knjižari Birooprema svaki kupac dobija poklon!

OVOG MESECA PRIPREMILI SMO SJAJNA IZNENAĐENJA ZA POTROŠAČE:

⦁ Uz svaki fiskalni račun dobijate raspored časova, lenjir i nalepnice za sveske.
ZA KUPOVINU ŠKOLSKOG PRIBORA u iznosu većem od 3.000 dinara NA POKLON DOBIJATE BOCU ZA VODU!
⦁ – 10% popusta na školske torbe i rančeve iz kompletnog asortimana (popuste ostvarujete na kasi).

Naša ponuda je raznovrsna i sigurni smo da svako može pronaći ranac, pernicu, sveske po svom ukusu.

„Najvažnije je da vodimo računa o odnosu cena-kvalitet i da ćete dobiti najviše za svoj novac. Svi rančevi iz našeg asortimana imaju garanciju od 2 godine na bitne stvari poput rajsferšlusa, šavova i gustine materijala od kojih su izrađeni. Pribor kao što su drvene bojice i olovke imaju jasan trag i ne lome se prilikom rezanja. Brendovi koje držimo s pravom su vodeći u Srbiji i Evropi i poseduju sve sertifikate za bezbedno korišćenje“, poručuju iz knjižare „Birooprema“.

 

 

Saveti za roditelje prilikom kupovine školskih torbi:

Ako vaše dete polazi u prvi razred, naši zaposleni su edukovani da vas posavetuju kako da izaberete ranac koji će najbolje odgovarati vašem detetu. To je izuzetno važno, jer težina knjiga koju dete nosi na leđima može negativno da utiče na razvoj njihove nežne kičme.

Iako vam se septembar čini daleko mi vam preporučujemo da kupovinu obavite ranije kako biste izbegli gužve i mogli komotno da uživate birajući. Naše dugogodišnje iskustvo, kao i iskustva roditelja koja imaju školsku decu pokazalo je da dete treba ponuditi da samo bira šarene motive svesaka, olovaka, gumica i drugog materijala, jer će ih to podstaći da više zavole školu i učenje.

Za sva pitanje i nedoumice koje eventualno imate tu smo za vas. Kao i svake godine pomoći ćemo vam da zablistate sa prvim danima škole i budete COOL!

Širok sortiman robe i akcije u knjižari „Birooprema“ pratite putem Facebook stranice i Instagram profila.

 

Knjižara Birooprema se nalazi u ulici Đorđa Stratimirovića 17a.
Kontakt telefon: 023/511-525.

Na vama je da posetite knjižaru i da se uverite u visok kvalitet i širok asortiman koji nude!