Zrenjanin-Treće veče manifestacije „Dani piva“ na Trgu slobode, iako po hladnom vremenu, proteklo je sa dosta publike koja je ispratila odličnu  Zrenjaninsku filharmoniju zajedno sa  ABBA i Metallica tribute bendovima. Publika je uživala uz pop i rok muziku i najveće svetske hitove.
.

Pogledajte kako je izgledao treći dan manifestacije „Dani piva“ u Zrenjaninu OVDE

Trećeg dana manifestacije „Dani piva“   koncerte na Žitnom trgu održali su bendovi „Artan Lili“, „Brkovi“ i „Partibrejkersi“.

 

Večeras je, prvo mesto u takmičenju u brzom ispijanju piva osvojila Martina Trajković iz Leskovac sa vremenom ispijanja piva  5 sekunde i  63 stotinke, drugo mesto osvojila je Marika Agić iz Zrenjanina  sa vremenom 6,13 stotinki i treće Marija Trajković sa vremenom 6,78 stotinki, dok je Stojanka Trivunović iz Melenaca diskvalifikovana.

Prvo mesto u muškoj konkurenciji osvojio je Martin Kajtez iz Bačke Palanke sa  vremenom ispijanja piva 3 sekunde i 44 stotinke, drugo mesto osvojio je  Milan Kišprdilov iz Zrenjanina sa vremenom 3,75 stotinke, treće mesto pripalo je Oliveru Čilat iz Zrenjanina sa vremenom 4,07 stotinki, četvrto Nikoli Kišprdilov iz Zrenjanina 4,59 stotinki i peto mesto Erne Palatinuš iz Zrenjanina sa vremenom 5,75.

Večeras,  28. avgusta 2021. godine, održaće se finale u kojem će se takmičiti tri najbolja vremena u ženskoj i muškoj konkurenciji. Muškarci će u finalu popiti po 1 litar, dok će žene u što kraćem vremenskom roku morati da popiju samo pola litre piva.

Nagrada za prvo osvojeno mesto u muškoj  i ženskoj konkurenciji iznosi 40.000, za drugo 20.000, dok za treće mesto iznosi 10.000 dinara.

Pogledajte kompletan program 36. DANA piva u Zrenjaninu – na svim lokacijama OVDE

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Klikom do zrenjaninskih vesti.“