Zrenjanin- Izgradnja novih zgrada kompanije BMT Lux Invest, na prostoru  od ulice Žarka Zrenjanina sve do Maxi marketa kod Glavne pijace, udaljenom svega 500 metara od centra grada, započeta je i radovi na njima su uveliko u toku. Građevinski radovi vrše se u dve faze, a očekuje se da će objekat u prvoj fazi biti gotov avgusta 2022. godine, a u drugoj decembra iste godine.

„Izgradnja napreduje kao što je i planirano. Iskopi su završeni, hidroizolacija urađena, armatura postavljena i radi se na podnoj ploči, kažu u kompaniji BMT Lux Invest.

 

Kompanija BMT Lux Invest kao i na svim prethodnim projektima  koristi najmodernije materijale,  šestokomorne PVC profile sa dvoslojnim staklom punjene argonom, stakla 4 godišnja doba sa zaštitom od UV zračenja, antracit boje i gradi  termo blok-klima blokovima. Ulazna vrata u stanovima osigurana su sistemom “ONE TOUCH LOCK”, a na ulaznim se nalazi interfon. Keramika je kvalitetna, italijanske i španske proizvodnje, a grejanje je podno na zemni gas sa ugrađenim kalorimetrima u svakom stanu, što vam omogućava kontrolu potrošnje.

 

Za više informacija o projektima i prodaji stanova zapratite profile kompanije BMT Lux Invest na Instagram i Facebook stranici.

 

 

„Neka neki od naših projekata postane Vaš novi dom“- poručuju iz kompanije  BMT LUX INVEST.

„Izdvaja nas posvećenost kvalitetu gradnje, vrhunski materijali i atraktivne lokacije. Ono čemu težimo je poštovanje ugovorenih obaveza prema našim kupcima, kao i sigurnost. Takođe, kvalitet i profesionalni pristup izgradnji objekata u skladu sa svim važećim normativima. Do sada imamo odličan odziv i mnogo zainteresovanih za kupovinu naših stanova, za sada se najviše traže manji stanovi. Ljudi su prepoznali kvalitet i pouzdanost koju pružamo“, ističu u kompaniji BMT LUX INVEST.

 

Stanovi su komforni, različitih struktura sa lepim pogledom, daleko od gužve a nadomak svega što vam neophodno. Primer modela jednog od stanova možete videti na ovom 3D planu:

POSEBNE POGODNOSTI U KOMPANIJI BMT LUX INVEST

Posebna je pogodnost što kupci mogu da uređuju stan po svojoj želji, tokom same izrade, izborom strukture stanova, keramike, podova, pregradnih zidova. Uz dogovor, BMT Lux Invest priprema projektno idejno rešenje za uređivanje enterijera stana.

U pripremi su i dva nova projekta na atraktivnim lokacijama u Zrenjaninu. Za više informacija pogledajte OVDE

INFORMIŠITE SE O NOVOM STAMBENOM KOMPLEKSU U ZRENJANINU

Zainteresovani za stanove u novom stambenom kompleksu koji se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina 14  mogu kontaktirati investitora – firmu BMT LUX INVEST.

 

Zakažite sastanak sa stručnim timom kompanije  i uverite se u kvalitet Vašeg budućeg doma.

Zakažite sastanak na brojeve telefona: 063/776 – 95 – 37; 062/520- 200; 060/539 – 99 – 85; 023/604 – 952 ili dođite u prodajnu kancelariju BMT LUX INVEST-a koja se nalazi u ulici Rade Končara 14A.