Zrenjanin- U toku je sanacija havarije na glavnom vodu vodovodne mreže na uglu ulica Cara Dušana i Grobljanske u gradskom naselju Gradnulica. Pojedine ulice koje se nalaze u neposrednoj okolini kvara su bez vode, a pad pritiska vode u mreži može se osetiti u MZ Žarko Zrenjanin i na Bagljašu, naročito na višim spratovima objekata kolektvnog stanovanja. Trenutne procene su da će sanacija kvara na glavnom vodu biti završena do ponoći.

U ranim večernjim časovima došlo je do havarije većeg obima na glavnom vodu vodovodne mreže na uglu ulica Cara Dušana i Grobljanske u gradskom naselju Gradnulica.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su od momenta detektovanja kvara neprekidno na terenu i rade na njegovoj sanaciji.

Trenutno su bez vode ulice na Gradnulici koje se nalaze u neposrednoj okolini mesta kvara, a levo od ulice Cara Dušana gledano iz pravca centra ka izlazu iz grada, dok se pad pritiska vode u mreži može osetiti u MZ Žarko Zrenjanin i na Bagljašu, a naročito na višim spratovima objekata koletivnog stanovanja.

Zbog složenosti i obima kvara na glavnom vodu nezahvalno je prognozirati potrebno vreme za njegovu sanaciju, a trenutne procene su da će radovi, ukoliko ne dođe do neplaniranih situacija, biti završeni do ponoći.

Ubrzo po završetku radova doći će do potpune normalizacije vodosnabdevanja u pomenutom delu grada.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim sugrađanima koji su trenutno bez vode i koji imaju smanjeni pritisak vode u mreži na strpljenju i razumevanju.