Zrenjanin- Na današnjoj konferenciji za medije u prostorijama kluba, u Kristalnoj dvorani, novoizabrani predsenik  Milan Milošević  govorio je o planovima i ciljevima kluba koji je preuzeo.

Milan Milošević je istaknuti sportski radnik, nekadašnji aktivni fudbaler, bio je fudbalski sudija i pre nekoliko godina obavljao je funkciju predsednika u FK Radnički.

 

„Na poziciju predsednika kluba došao sam pre mesec i po dana, za to vreme uspeli smo da rešimo ekonomske probleme, isplatili smo prve plate i  odblokirali smo račun, a to je bio prioritet. Stigle su 3 garniture opreme i baš smo zadovoljni izgledom tima. Potrudiću se da atmosfera u klubu ostane dobra i da sve  bude dobro organizovano. Voleo bih da bude i više od toga, iako ovo nije moj klub, već gradski. Ukoliko grad bude izrazio ambiciju da to bude na  višem nivou, trebalo bi  da učestvuju u organizacionom i finansijskom delu. Želim da se u budućnosti o Rukometnom klubu Proleter čuju samo pozitivne stvari i samim tim i rezultat neće izostati“, rekao je  predsednik kluba Milan Milošević  i naglasio da je atmosfera u klubu na zavidnom nivou i da, što je najvažnije, postoji dobra harmonija među igračima.

„Prvenstvo počinje 18. septembra i cilj nam je da sa ovako odličnom ekipom plasiramo u play off, odnosno u prvih osam ekipa“ naglasio je Milošević.

Novoizabrani predsednik kluba  istakao je da ima velike ambicije kada je u pitanju škola rukometa i predložio formiranje tima „Proleter 2“ kako bi se svi igrači afirmisali, ponajviše mladi igrači koji još nisu stasali za prvi tim.