Centar za psihoterapiju i psihološku podršku  „Todorović centar“ danas je svečano otvoren u Zrenjaninu sa ciljem pružanja psihološke, psihoterapijske, defektološke i pedagoške pomoći i rešavanju ličnih, porodičnih, bračnih i razvojnih problema, kao i onima koji žele da razvijaju svoje potencijale. Usluge centra su namenjene deci, adolescentima i njihovim porodicama, odraslim pojedincima i parovima.

 

 

PROGRAM CENTRA ZA PSIHOTERAPIJU TODOROVIĆ:

Teme koje se najčešće obrađuju na psihoterapiji su: depresija, psihosomatske tegobe, socijalna ankcioznost/fobija, generalizovani ankciozni poremećaj, problemi sa učenjem, problemi sa odlaganjem i teškoće u donošenju odluka, problemi sa besom, specijalne fobije, seksualna disfunkcija, problemi u partnerskim odnosima, psihološki problemi kod dece i adolescenata.

Obratite se iskusnoj terapeutkinji  za pomoć kad imate:

  • Bračne ili partnerske konflikte
  • Porodične probleme
  • Teškoće u komunikaciji
  • Emocionalne probleme
  • Profesionalne probleme
  •  Probleme zavisnosti od hrane ili pušenja

 

Detaljnije o uslugama i cenama koje nudi „Todorović centar“ pogledajte OVDE.

 

 

 

Todorović centru se obratite i kada nemate psihičke smetnje, ali želite da naučite da živite kvalitetnije, zdravije, da budete lično i profesionalno uspešniji.

 

Više o Todorović centru moćete pronaći na sajtu www.psihoterapijazrenjanin.rs ili Facebook stranici.

 

                                          Tanja Todorović Psihoterapeut, psihološki savetnik, trener razvojnih veština, master defektolog

„Moj pristup je psihodinamska integrativna psihoterapija po OLI metodu. To je vid dubinske psihoterapije koji se od drugih tehnika razlikuje po tome što nije zasnovan samo na pokušaju razrešenja određenog problema, rešavanja konkretne situacije, već na analizi dubljih slojeva naše ličnosti i dubljim promenama, odosno traženju uzroka. Moje formalno i neformalno obrazovanje daju mi širinu pristupa kako u radu sa decom, tako i u radu sa odraslima. Defektologija i psihoterapija jesu saveznici u rešavanju emocionalno-psiholoških i razvojnih problema. Duboko sam uverena da je svaki pojedinac svet za sebe i da svako od nas ima pravo da za sebe bira potpuno personalizovan, lični pristup, koji će mu/joj pomoći da prevaziđe teškoće koje mu/joj se nađu na životnom putu. Verujem u snagu odnosa između teraputa i klijenta, jer upravo je on ključan za uspešnost terapijskog procesa. Smatram da su terapeut i klijent ravnopravni partneri koji zapravo uče jedan od drugoga“, istakla je Tanja Todorović psihoterapeut, psihološki savetnik, trener razvojnih veština, master defektolog.

 

RADNO VREME

Ponedeljak- petak od 8 do 21 časova

                                                                                                                                                  Subota 8-17 časova

Nedelja 9-12 časova

ADRESA

Žitni trg 12/2

23000 Zrenjanin

BROJ TELEFONA ZA ZAKAZIVANJE:

062/1631448

E MAIL

todorovic.centar@gmail.com