Sport- Fudbaleri Radničkog, nakon šest uzastopnih poraza u prvenstvu, uspeli su da ostvare pobedu na domaćem terenu protiv ekipe Tise iz Adorjana rezultatom 2:1.

Poveli su gosti u 24. minutu kada je nakon greške u odbrani, Kilibarda presekao loptu, izašao sam ispred golmana Bačka, i rutinski po zemlji  pogodio za 1:0. Nakon gola gostiju Radnički je preuzeo inicijativu, ali bez uspeha do kraja prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu Radnički je imao prvu šansu u 66. minutu, kada je nakon slobodnog udarca koji je izveo Bačvanski, lopta stigla do Jovanova koji je glavom asistirao za Krstinića, koji takođe glavom upućuje šut, ali na sreću gostiju direktno u golmana gostiju Lazića.

U 75. minutu nakon odličnog dodavanja sa desne strane  Bačvanskog, lopta stiže po zemlji do Krstinića koji sa peterca na prvu šutira i izjednačuje na 1:1. Čigoja u 80. minutu probija po desnoj strani, upućuje oštar centaršut, golman gostiju Lazić nesigurno interveniše i ispušta loptu, na nju natrčava Bačvanski i pogađa za ispostaviće se konačnih 2:1 za crveno- crne.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK RADNIČKI ZRENJANIN: Bačko, Ćušić, Bjelica, Runjevac, Jovanov, Krstinić, Jovanović, Ilić, Čigoja, Gajilović i Bačvanski. Zamenici igrača: Nosalj, Nešović, Vučić, Kovačević, Turkulj i Novevski.

FK TISA: Lazić, Manojlović, Mesaroš, Damjanović, Milikić, Matijašević, Jovetić, Šinković, Kilibarda, Zolnajić i Slavuljica. Zamenici igrača: Triznja, Ivanović, Feješ, Šavija, Orčić i Fenjsaruši.