Jesenji prvak: FK Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva

Sport- Ekipa Jedinstva iz Banatskog Karađođeva,  je uprkos lošem startu na početku  sezone,  na kraju ipak zasluženo zauzela prvo mesto, ali sa istim brojem bodova kao i Omladinac FAM iz Botoša, s tim što je Jedinstvo, iako poraženo od Omladinca u 2. kolu, imalo znatno bolju gol razliku.

Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva osvojilo je ukupno 32 boda, ove sezone postiglo je 32, a primilo 11 golova, dok je Omladinac FAM imao isti broj bodova, ali lošiju gol razliku-postigao je 30, a primio 16 golova. Zanimljivo je da Jedinstvo i Omladinac FAM imaju isti broj pobeda (10), nerešenih utakmica (2) kao i poraza (3).

Omladinac FAM

Treće mesto pripalo je prošlogodišnjim srpskoligašima ekipi Slobode iz Novih Kozaraca sa osvojenim 31. bodom, a četvrto mesto zauzela je ekipa Naftagasa iz Elemira sa 29 osvojenih bodova.

Vojvođanska liga „Istok“  nikada nije bila neizvesnija i kvalitetnija kao ove sezone, što po igračkom kadru tako i organizaciji. U prilog tome govori i borba za sam vrh u kojoj su se za sada umešale 4 ekipe: Jedinstvo BK, Omladinac FAM, Sloboda i Naftagas iz Elemira.

Kompletnu statistiku, tabelu  i rezulate pogledajte OVDE