Repertoar Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ tokom vikenda:

Gostovanja u Novom Sadu:
četvrtak, 4. 11. u 19.30 č: NAŠ GRAD, T. Vajlder, r. M. Knežević (SNP)
petak, 5. 11. u 18 č: HAMUPIPŐKE (PEPELjUGA), D. Gimesi, r: H. Lázár (Pozorište mladih)

Velika scena NP „Toša Jovanović“:

petak, 5. 11. u 20 č: ZRENjANIN, I. Štiks, r. B. Liješević
subota, 6. 11. u 11 č: LUTAK NEVALjALKO, J. Per i L. Spačil, r. J. Caran

 

Karte po ceni od 400 din za dramske (za studente, đake, penzionere i grupne posete cena karte je 300 din) i 200 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima (osim utorkom, kada se ne igra predstava) i subotom od 10 č do 12 č i od 18 č do 20 č, odnosno nedeljom 1 sat pred početak predstave, ili rezervisati putem telefona 023/560-136 (biletarnica). Karte za predstave mogu se rezervisati i putem imejla info@tosajovanovic.org.rs ili na sajtu Pozorišta www.tosajovanovic.org.rs. Lica koja poseduju karticu „Cena minus za 3+” imaju 50% popusta na cenu karata.

NAPOMENA:
Zbog uvedenih epidemioloških mera – nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU pre igranja predstave isključivo putem telefona biletarnice ili lično na biletarnici, zbog izbegavanja gužvi koje nisu u skladu sa epidemiološkim merama.
Pozorište zadržava pravo izmene repertoara usled nepredviđenih okolnosti izazvanih korona epidemijom, te stoga upućujemo sve zainteresovane gledaoce da neposredno pre dolaska u pozorište ili rezervacije karata telefonom ili putem interneta PROVERE repertoar na zvaničnom sajtu zrenjaninskog Pozorišta www.tosajovanovic.org.rs ili na telefon biletarnice 023/560-136.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Klikom do zrenjaninskih vesti.“