Zrenjanin- DRÄXLMAIER Group je donirao Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov” mrežne uređaje. DRÄXLMAIER Group se iskreno zalaže za unapređenje uslova života zajednice u kojoj posluje, te vođeni time, brojnim aktivnostima u okviru društveno odgovornog poslovanja nastoji da pruži pomoć i podršku različitim organizacijama i institucijama u regionu.

„Ovom donacijom smo želeli lekarima da olakšamo svakodnevni rad i vođenje evidencije, kako bi mogli da se posvete pacijentima i pruže im što bolju zdravstvenu zaštitu i uslugu“, ističu iz kompanije DRÄXLMAIER Group.

“Mrežna oprema koju smo dobili od firme DRÄXLMAIER Group nam svakako daje mogućnost za brz i nesmetan rad naših sistema. Mreža je neophodna pozadina IT operativne infrastrukture poslovne organizacije koja omogućava da se podaci prenose između korisnika, memorija podataka i same obrade podataka. Međusobna povezanost na nivou lokalne računarske mreže (LAN) ili šire (WAN) neophodni su za normalno svakodnevno obavljanje sve većeg broja poslova.”, rekao je Šef odseka za informacione tehnologije Doma zdravlja “Dr Boško Vrebalov” Bojan Saravolac.

 

Rukvodstvo Doma zdravlja zahvalno je na ovoj donaciji koja će im ubrzati rad i učiniti ga mnogo kvalitetnijim.