Kompanija Gomex otvorila treći objekat u Čačku

 

 

Kompanija GOMEX nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže. Treći market u Čačku otvoren je u petak, 21. januara, na adresi Gavrila Principa BB.

Već prepoznatljiv po svom konceptu maloprodajnih objekata, Gomex je i u novootvorenom marketu predstavio bogat asortiman od preko 4000 svakodnevno potrebnih artikala, sa posebnim naglaskom na svežem voću i povrću. Objekat poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo. Naročito treba izdvojiti i proizvode robne marke “Graničar” koji su nosioci robne marke Gomex-a.  U novom objektu nalaze se dve kase, a brzu i kvalitetnu uslugu svakodnevno će pružiti deset novozaposlenih radnika.

Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do nedelje, od 7:00 do 20:40h.

 

Gomex kontinuirano širi mrežu maloprodajnih objekata, sa nastojanjem da pruži kvalitetnu uslugu i ispuni očekivanja kupaca. Predstavljena je Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se (putem aplikacije) dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Otvaranje objekta je organizovano uz poštovanje svih mera zdravstvene zaštite, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap