Poverenik za izbeglice i migraciju obaveštava izbegla, prognana i interno raseljena lica da je Pokrajinski fond za pružanje pomoći izbeglim, prognani i raseljenim licima objavio Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešniji studentima i učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica na teritoriji AP Vojvodine od 1.  do 28. februara.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju učenici srednjih škola koji pohađaju prvi, drugi, treći i četvrti razred i studenti osnovnih ili strukovnih studija izuzev prve godine odnosno njihovi roditelji koji su imali ili imaju status izbeglih, prognanih ili interno raseljenih lica sa boravištem odnosno, prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine.

 

Tekst javnog poziva i prijavni obrazac mogu se preuzeti u Fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima u Novom Sadu u ulici Bulevar Mihajla Pupina 25.

Broj telefona za više informacija 021/475 42 95 ili na sajtu Fonda  fondirpvojvodine.rs.ili kodod Poverenika za izbeglice u Gradskoj upravi GradaZrenjanina na broj telefona:

315 0186 .