Ispred novih tribina: igrači FK jedinstva i FK Napretka iz Česterega

Sport- Danas je FK Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva odigralo pripremni meč sa komšijama iz Česterega, FK Napretkom. Ovo je bila prilika da Jedinstvo, pred domaćom publikom, predstavi svoj tim za predstojeću sezonu i to pod novim tribinama za svoje navijače.

Nove tribine

Tribine su finansirane iz sredstava opštine Žitište, koja je izdvojila 1,9 miliona dinara i  Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu koji je izdvojio 1,7 miliona.

Pojačanje Miloš Vujović

Golovima Vukoja, Draganića, Matića (2) i Ninkovića (2) Jedinstvo je opravdalo ulogu favorita i slavilo rezultatom 6:0.

„Mnogo smo uradili na infrastrukturi, pored svlačionica dobili smo i nove tribine zahvaljujući opštini Žitište i pokrajini. Ove sezone borićemo se sigurno za tron i nadamo se istorijskom uspehu i plasmanu u Srpsku ligu“- istakao je Dragan Radaković potpresednik Jedinstva.

FK Jedinstvo dovelo je 6 pojačanja za ovu sezonu, zadnji potpis stavio je mladi Miloš Vujović (2004. godište) koji je nastupao za FK Radnički, a pre njega, uz iskusnog Savu Martinovića, došao je Đorđe Bajić (Begej), Nikola Bajat (OFK Kikinda), Mirko Baroševčić (Radnički) i Vladimir Stankov (Sinđelić BG).

 

FK JEDINSTVO: Magda, Bajat, Korać, Kovačević, Dapčević, Martinović, Stankov, Bajić, Vukoje, Draganić, Sučević. U igru su ulazili: Tomić, Vujović, Anović, Zemunski, Kujundžić, Barošević, Zekanović, Matić i Ninić.

FK NAPREDAK ČESTEREG: Mileusnić, Mijatović, Vlajić, Bicok. Trkulja, Svjetlica, Gligić. M. Ušli: Gligić, Samardžija, Mitrović, Vujaklija, Kostić, Egerdžija, Kovačević, Jakšić, Mirčić.